Over ons

Lisa van Bennekom – Eigenaar en docent Muziekles4kids
Lisa geeft al ruim 20 jaar muziekles aan kinderen en jongeren en heeft daarnaast als zangeres veel opgetreden met de vocalgroup Les Elles. Lisa geeft muziekles bij Muziekles4kids en is hoofdredacteur van het online magazine Muziekles4kids. Heb je een vraag, opmerking of idee voor een artikel of column? Mail naar lisavanbennekom@gmail.com

Eddy van Bennekom – Docent Gitaar, Ukelele en Bandcoaching
Eddy speelt al vanaf zijn jeugd in bandjes als gitarist. Na een carrière als docent en manager in het mbo, zet hij nu al zijn ervaring op het gebied van muziek en onderwijs in bij Muziekles4kids. Hij geeft les in gitaar, ukelele en coacht bandjes. Daarnaast treedt hij nog regelmatig op, o.a. met de Aging Bulls en de Swinging Seniors.

Vacature: Muziekdocent (zzp)

Muziekles4kids zoekt regelmatig enthousiaste en ervaren muziekdocenten voor het geven van muzieklessen in Bussum/Naarden/Hilversum/Huizen en omgeving. Wil je opgenomen worden in de zzp-pool van Muziekles4kids? Dan maken we graag kennis met je. Mail in dat geval naar: lisavanbennekom@gmail.com.

Vacature: Redacteur (vrijwillig)

Ben je muziekdocent en schrijf je graag? Muziekles4kids is op zoek naar redacteuren die op een regelmatige basis een artikel of column willen schrijven. Voor meer informatie mail je naar lisavanbennekom@gmail.com.

Volg je ons al?


Logo: Image by pch.vector on Freepik
Foto’s: Rutger Vos