Magazine over muziekonderwijs

Het online magazine Muziekles4kids geeft een positieve impuls aan het lezen én schrijven over muziekonderwijs. In het magazine lees je artikelen over muziek in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, lees je columns van collega’s, en krijg je toegang tot gratis lesmateriaal. Muziekdocenten die het leuk vinden om te schrijven over muziekeducatie zijn welkom om te publiceren in het magazine.

Hoofd- en eindredacteur Lisa van Bennekom schreef eerder voor vakblad Kunstzone, De Pyramide, Prima Onderwijs en Cultuurplein Magazine. Ook werkte ze als redacteur voor Het Leerorkest en NEOS Cultuuronderwijs, en schreef ze mee aan de muziekleerlijn Metropole Op School van het Metropole Orkest.

Meeschrijven?

Heb je een idee voor een artikel, interview of column en wil je meeschrijven over muziekonderwijs? Dat kan! Lees eerst even de richtlijnen voor auteurs en mail vervolgens je voorstel naar lisavanbennekom@gmail.com.

Muziekles4kids werkt met vrijwillige redacteuren, er is dus geen vergoeding verbonden aan de werkzaamheden. Wel krijg je redactionele begeleiding bij het schrijven en een mooi platform voor jouw teksten. Vaste redacteuren die werken als zzp’er mogen bovendien gratis reclame maken voor hun aanbod op de pagina Aanbod muziekonderwijs.