Muziekles in Bussum

Muziekles4kids in Bussum is een kleinschalige muziekschool voor kinderen en jongeren. We bieden cursussen Algemene Muzikale Vorming (Kleutermuziek & Muzieknootjes), Spelen in een bandje, Ukelele en Vocalgroup. Schrijf je nu in voor een proefles!*

Ook is het mogelijk om privéles Zang, Gitaar of Ukelele te volgen. Voor meer informatie mail je naar: lisavanbennekom@gmail.com.

Cursussen vanaf mei 2024

Kleutermuziek – 4 t/m 6 jaar (dinsdag 14.30 uur – 15.15 uur)

In de cursus Kleutermuziek staat algemene muzikale vorming centraal. Op een speelse wijze leren de kinderen liedjes zingen, bewegen op muziek, luisteren naar muziek en instrumentjes bespelen.

De Muzieknootjes – 6 t/m 8 jaar (dinsdag 15.30 uur – 16.15 uur) (=VOL!)

In de cursus De Muzieknootjes zingen de kinderen liedjes, maken ze op een speelse manier kennis met het notenschrift en leren ze de basis op verschillende instrumenten (ukelele, keyboard, klankstaven, kleine percussie-instrumenten)

Ukelele – 8 t/m 12 jaar (dinsdag 16.30 uur – 17.15 uur)

Bij de cursus Ukelele leer je stap voor stap verschillende akkoorden zodat je al na een paar lessen meerdere nummers kunt spelen. Daarnaast leer je verschillende strumpatronen.

Spelen in een bandje – 9 t/m 12 jaar (dinsdag 17.15 uur – 18.00 uur)

Centraal in deze cursus staat het samen muziek maken en daar veel lol aan beleven! We gebruiken keyboard, ukelele, (bas)gitaar, percussie-instrumenten en onze stem en de leerlingen leren verschillende (populaire) nummers samenspelen.

Vocalgroup – 9 t/m 12 jaar (dinsdag 18.30 uur – 19.15 uur) / 12+ (dinsdag 19.30 uur – 20.15 uur)

Wat is samen zingen toch fijn! Tijdens deze cursus ontdekken en ontwikkelen de leerlingen hun stem en zingen ze samen (meerstemmige) nummers.

Praktische informatie

-Lesduur: 45 minuten per les
-Prijs cursus van 10 lessen: 100 euro
-De cursus sluit af met een optreden voor familie en vrienden in de laatste les.
-Lesdag: dinsdag
-Data: dinsdag 14 mei (proefles*), dinsdag 21 mei, dinsdag 28 mei, dinsdag 4 juni, dinsdag 11 juni, dinsdag 18 juni, dinsdag 25 juni, dinsdag 2 juli, dinsdag 9 juli, dinsdag 16 juli (presentatie laatste 15 minuten van de les)

Docenten

Lisa van Bennekom (Kleutermuziek, Vocal Group, Spelen in een bandje, Ukelele) – lisavanbennekom@gmail.com

Ed van Bennekom (Spelen in een bandje en Ukelele) – edvanbennekom@gmail.com

Locatie Muziekles4kids

Gildestraat 32 (ingang via de steeg) in Bussum. De lessen vinden plaats in de muziekstudio die bereikbaar is via de steeg links naast het woonhuis.

Inschrijven en algemene voorwaarden

Met het inschrijfformulier kunt u uw kind inschrijven voor een cursus bij Muziekles4kids.

De algemene voorwaarden hebben betrekking op alle activiteiten van Muziekles4kids. Met het invullen van het inschrijfformulier voor een cursus bij Muziekles4kids verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

—————————————–

*De eerste les van de cursus geldt als proefles. Wil je na deze proefles niet doorgaan, dan rekent muziekles4kids geen kosten voor de proefles.

Fotocredits: Sanderijn Szarzynski en Lisa van Bennekom